Filmprogramma Between YOU & ME

27/07 2022 - 07/09 2022, Koningsplein 11, Tilburg


Het Urban Screen van 5 x 3 meter dat staat voor de dans- en muziekschool het Factorium biedt vanaf april 2010 een geluidloos digitaal platform aan filmmakers en kunstenaars. Elke 6 weken is er een nieuw dynamisch filmprogramma met geselecteerd filmmateriaal. Dat filmmateriaal kan variêren van animatie tot videokunst, van experimenteel tot documentair. De films worden zonder geluid vertoond en dienen dus vooral beeldend te zijn.

Diego Barrera - Delta
Voor het gelijknamig album van Colin Sels en Erina Barbieri. De nieuwe video clip van de LHBTI activist en filmmaker uit Bogota is een heel persoonlijke. Diego zelf erover: ''Mijn nieuwe creatie is een eerbetoon aan mijn grote liefde, Michel Beauvais, hoewel ik hem niet meer kan omarmen, zal hij in mij resoneren zolang ik leef."

Een compilatie (edit; Alan Boom) van films van de studenten van de Fontys Academy of Art, Communication & Design. In aanloop naar de expo GOTH - Designing Darkness creëerden de eerstejaars studenten van ArtCoDe deze films rondom het thema Darkness.
Pien Klabbers
Marlena Wach
Jaylin Combee
Jill Bergmans
Nick van de Koevering
Noa Thielen
Stephen van Bokhoven
Imme Leseman
Hannah Cantineau
Casper Vorstermans
Sammy Lu
Femke van Waesberghe
Floor Faas
Wout van Hattem
Chrisje Beumers
Ruben Rijsdijk
Hannah van Orsouw
Lars Holm
Nadine Cremers
Thijs Kissen
Kim Berm
Saartje Bax
Floor Steenvoorden
Christie Slaats

Emma Vakarelova - J'ai tant revé
Renee Riebeek - Not anymore
Emma Dijksterhuis

Submit your film
Between YOU & ME
Archive 2012-2022